Sairaanhoitaja, JET Pia Hilli

Anne Savukosken ottaessa vastaan uudet työelämän haasteet,  saavat Ylivieskan nuoret aikuiset ja työryhmä uuden palveluesimiehen. Sairaanhoitaja, JET Pia Hilli ottaa yksikön vastuulleen 2.5.2019 alkaen. Pia vastaa yksikön operatiivisesta johtamisesta kattaen mm. kuntoutuksen, henkilöstön ja yksikön kehittämistavoitteet.

Pia on aiemmin työskennellyt Kokkolan seudulla sairaanhoitajana erilaisissa hoito- ja johtamistehtävissä. Pisin kokemus Pialla on syömishäiriöisten potilaiden yksikön vastuuohjaajan tehtävistä. Pia on vahvistanut osaamistaan erilaisilla jatko- ja täydennyskoulutuksilla, josta tulevassa tehtävässä tärkeimpiä on johtamisen erikoisammattitutkinto.  

Pia on aloittanut tehtäväänsä perehtymisen Annen johdolla:

“Aloitan innolla työt Ylivieskan Sähäkässä. Kävin tutustumassa kolmisen vuotta sitten talon toimintaan ja tunsin jo silloin että toiminta oli hyvin lähellä omaa sydäntä.  Ja tämä tunne on vahvistunut ensimmäisten työpäivien jälkeen – on kuin olisi tullut kotiin. Sähäkässä on mahtava ja ammattitaitoinen työryhmä, joka tukee omaa ajatusmaailmaa nuoria kuntouttavasta toimintamallista ja nyt minä saan olla osana tätä työryhmää!  Mielenkiinnolla odotan, että pääsen itsekin vaikuttamaan näihin kuntoutusprosesseihin ja antamaan oman työpanokseni tässä tiimissä ja uskon, että minulla on paljon annettavaakin.”

Pian yhteystiedot:

  • pia.hilli@humana.fi
  • P. 0400 804 200

Pin It on Pinterest

Share This