Kesätervehdys Sähäkästä!

Kuluneena keväänä on Sähäkässä nautittu vuoden 2012 vahvan toiminnan kehittämisen tuloksista – myönteisiä heijasteita näkyy niin perustehtävän mutkattomassa toteutuksessa kuin toimintakentän
laajenemisessa. Unohtamatta työmme tuloksia – kevään aikana olemme saattaneet jo puolenkymmentä nuorta omaan kotiin ja sen myötä mielekkään arjen siivittämään itsenäiseen elämään.

Viriketoiminnan teemaviikon satoa…

Viriketoiminnan teemaviikon satoa…

Sähäkässä toiminnan laaja-alainen kehittäminen tarkoittaa sekä liiketoiminnan että henkilöstön osaamisen kehittämisen rinnakkaineloa. Tulevan vuoden aikana se konkretisoituu mm. Taitoavain Oy:n kanssa yhteistyössä toteutettavaan Osaamiskartoitukseen ja Tulevaisuuden kasvupolut Oy:n kanssa tehtävään yhteistyöhön hallinnon saralla. Tavoitteena yrityksen strategisesti merkittävän ammatillisen osaamisen mittaaminen ja kehittäminen huomioiden mahdollinen yrityksen kasvu.

Sähäkän pyrkimyksenä on vastuullinen toiminta, mikä tarkoittaa toimialaa koskevien säädösten ja hyvien käytäntöjen noudattamista. Aluehallintovirasto toteutti yksikössämme tarkastuskäynnin 7.5.2013, jonka yhteydessä voitiin todeta, että valvonnan kohteet – toiminnan organisointi, toimintaedellytysten turvaaminen, asiakasrakenne, henkilöstö, asiakkaan asema, asiakkaiden kuntoutus, terveyden- ja sairaanhoito, asiakirjahallinto ja tietosuoja toteutuvat hyvin.

Keväästä vauhdilla edettyyn kesäaikaan saatiin esimakua Huhmarin selviytyjät -tapahtumassa, jossa Sähäkkä yhdessä muiden alueen psykiatrianalan toimijoiden kanssa oli rakentamassa verkostoa niin työntekijöille kuin kuntoutujille. Kesäaika tarkoittaa myös Sähäkän arjessa lisääntyvää vapaa-ajantoimintaa, jossa hyödynnetään niin omaa toimintaympäristöä kuin tarjolla olevia sosiaalista vahvistumista tukevia tapahtumia.

 

5.6.-3.7. FC YPAn Naisten edustusjoukkueen pelaajat järjestävät jalkapallotreenit kuntoutumiskodin kentällä 1x/vko.

10.6. Kansainvälinen Golf-viikko avasi myös Sähäkän golfkauden Nivalassa.

24.-28.6. Sporttiviikko yhteistyössä Ylivieskan kaupungin Liikuntatoimen kanssa.

12.7. Kaustinen Folk Music Festival 2013

17.7. Power Park elämyspuisto, Alahärmä

2.-8.8. Perinteisesti Norjaan

 

Tapahtumien rinnalla toteutetaan erilaisia toimia kuntoutujien toiveiden, sään ja fiiliksen mukaan.

Lomakaudella Sähäkän ensisijaisen yhteyshenkilön tavoitat puhelimitse numerosta 044 5560 244 / Marjo Typpö tai sähköpostilla marjo.typpo@humana.fi.

Janne ja Anu Vuolukkaa voit lähestyä ajalla 20.6.-4.8. sähköpostitse etunimi.sukunimi@humana.fi

 

 

Pin It on Pinterest

Share This