Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on hyväksynyt yrityskaupan, jolla Coronaria Hoiva Oy siirtyy osaksi pohjoismaista Humana Ab:tä. Kauppa on toteutunut 15.4.2019.  Yrityskaupan myötä Humana AB:n omistus  myös Coronaria Sähäkkä Oy:stä on 100 %.

Yrityskauppa ei vaikuta asiakassopimuksiin eikä hoidon sisältöihin. Sähäkkä-yksiköiden toiminnan keskiössä on jatkossakin aina nuori ja laadukas päivittäinen työ, kuntoutustoiminnan jatkuessa yhtiön yksiköissä kuten ennenkin. Yrityskaupan myötä sama tuttu palveluesimies ja henkilöstö jatkaa ns. vanhoina työntekijöinä työtehtävissään uudella omistajalla ja Arto Lamberg jatkaa liiketoiminnan vetäjänä. Uuden organisaation rakentaminen on käynnissä ja se muotoutuu loppuvuoden aikana. Omistavan yhtiön uudesta nimestä tullaan tiedottamaan myöhemmin.

Anu Vuolukka jatkaa Sähäkkä-yksiköiden toimialapäällikkönä aiemmin tehtävin ja vastuin.

 

Humana on johtava pohjoismainen hoivakonserni, joka tarjoaa muun muassa hoivapalveluita, perhehoitopalveluita, henkilökohtaista apua ja erityispalveluiden asuntoja. Suomessa Humana on toiminut Arjessa Oy:n kautta, Arjessan ollessa Humanan Suomen maayhtiö.

Arjessalla on vahva asema asiakaslähtöisten lapsi- ja perhepalveluiden tuottajana. Coronaria Hoivan myötä kokonaisuus vahvistuu erityisesti mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille sekä ikäihmisille suunnattujen palveluiden tuottajana. Jatkossa Coronaria Hoiva ja Arjessa tukevat yhdessä asiakkaidensa hyvinvointia noin 2 500 ammattilaisen voimin.

Lisätietoja:

  • Toimitusjohtaja Arto Lamberg, Coronaria Hoiva Oy, 050 400 1108, arto.lamberg@humana.fi
  • Toimitusjohtajan sijainen Janne Telén, Arjessa Oy, 044 025 9030, janne.telen@arjessa.fi
  • Toimitusjohtaja Rasmus Nerman, Humana Ab, +46 70 828 1860, rasmus.nerman@humana.

Pin It on Pinterest

Share This