Sähäkkä- yksiköiden palvelupäällikkönä jatkaa Anu Vuolukka

Terveystieteiden maisteri ja sairaanhoitaja Annareetta Vaara on nimitetty Humana Asumispalveluiden palvelujohtajaksi. Vaara siirtyy Humanaan Touhula Varhaiskasvatus Oy:stä, jossa hän toimi myynti- ja kehitysjohtajana. Vaara aloittaa työnsä Humanassa 1.1.2020.
– Laatu tulee hyvästä johtamisen mallista. Erityisesti yksiköiden esimiehillä on oltava riittävät työkalut ja tuki, jotta he voivat tehdä työnsä hyvin, Vaara kertoo keinoista, joilla voidaan varmistaa palveluiden erinomainen taso.

Hyvän johtamisen lisäksi Vaara painottaa pätevän henkilöstön merkitystä:

– On oikeat ihmiset oikeilla paikoilla. Se on oikeastaan kaiken ydin, miten henkilöstö kohtaa asiakkaan arkisessa tilanteessa.

Ikäihmisten hoiva-alan murroskautta elävä tilanne ei Annareetta Vaaraa jännitä, päinvastoin:

– Julkisen sektorin kustannuspaineet sekä kilpailutilanteen muutokset markkinoilla edellyttävät palvelutuotannolta innovatiivista palveluiden kehittämistä.

Luovan ajattelun lisäksi tarvitaan jatkuvaa laatu- ja arvotyötä.
– Toimivan laatujärjestelmän kautta saadaan ajoissa hälytysmerkkejä siitä, jos yksikkötasolla tapahtuu jotain sellaista, mihin on syytä puuttua, Vaara toteaa.

Humana lyhyesti
Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan yritys, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2016 lähtien Arjessa Oy:n kautta. Humanan asumispalvelut monipuolistuivat merkittävästi, kun Coronarian hoiva- ja asumispalvelut, Sähäkkä-yksiköt mukaan lukien, tulivat osaksi Humanaa keväällä 2019. Lokakuussa 2019 Coronaria Hoiva Oy ja Arjessa Oy:n asumispalvelut yhdistyivät Humana Asumispalveluiksi.

Pin It on Pinterest

Share This